top of page
FullSizeRender 37.jpg

Zo werken wij

Leuk dat je interesse hebt in onze trouwkaarten. Naast trouwkaarten bieden wij ook save the date kaarten, adreslabels, sluitstickers, menukaarten, naamkaartjes en trouwborden aan. Hieronder leggen wij uit hoe we te werk gaan.

Trouwkaarten

We plannen samen een afspraak (online of fysiek) om te kijken naar jullie wensen. Tijdens het gesprek laten jullie onder het genot van een kopje koffie of thee kennis maken met verschillende papiersoorten, formaten, kleuren en extra opties. Denk hierbij aan menukaarten, adreslabels en sluitstickers. Zodra we een goed beeld hebben van jullie wensen gaan wij aan de slag met jullie kaart. Doorgaans ontvang je binnen twee weken de eerste ontwerpen. Aan deze ontwerpen kan nog van alles aangepast worden. Als jullie tevreden zijn, kunnen we de proefdruk laten drukken. Deze is gratis vanaf een afname van 50 kaarten.
Het is mogelijk om de enveloppen al eerder te ontvangen zodat je die alvast kan schrijven.
Na de proefdruk doen we eventueel nog wat laatste aanpassingen en dan is het tijd om de kaarten te laten drukken en versturen!

 

De prijzen van onze trouwkaarten liggen gemiddeld tussen de €3 en €6. 
Hier zitten verschillende ontwerpen (inclusief een bestand met lettertypes), een gratis proefdruk (vanaf 50 kaarten) en de enveloppen bij in. 

Het gesprek is vrijblijvend, maar wanneer we aan de slag mogen met het ontwerpen en jullie nemen de kaarten uiteindelijk niet bij ons af, dan brengen we €50 voor de ontwerpkosten in rekening. Als je de kaarten wel bij ons afneemt, komt dit bedrag uiteraard te vervallen. 

IMG_1878.heic
IMG_0936.jpg

Overige producten

Naast trouwkaarten bieden wij ook andere producten aan in de stijl van jullie trouwkaart. Denk hierbij aan save the date kaarten, adreslabels, sluitstickers, menukaarten, naamkaartjes voor de tafelschikking en een leuk trouwbord om de gasten te verwelkomen. Het is mooi wanneer dat allemaal in dezelfde stijl valt. 
We hebben een aantal standaard trouwborden en sluitstickers die direct vanuit de webshop te bestellen zijn. De overige producten maken we graag op maat voor je! 

Lijkt het jullie leuk om een afspraak met ons te maken of wil je meer informatie over de trouwkaarten? Laat het dan hieronder even weten. 

Sanne en Maarten
bottom of page