top of page
FullSizeRender 37.jpg

Zo werken wij

Leuk dat je interesse hebt in onze trouwkaarten.

We hebben twee wegen die je kan bewandelen om jullie trouwkaart door ons te laten maken.

 

1. Gepersonaliseerde kaarten

We plannen samen een afspraak (online of fysiek) om te kijken naar jullie wensen. Tijdens het gesprek laten jullie onder het genot van een kopje koffie of thee kennis maken met verschillende papiersoorten, formaten, kleuren en extra opties. Denk hierbij aan menukaarten, adreslabels en sluitstickers. Zodra we een goed beeld hebben van jullie wensen gaan wij aan de slag met jullie kaart. Doorgaans ontvang je binnen twee weken de eerste ontwerpen. Aan deze ontwerpen kan nog van alles aangepast worden. Als jullie tevreden zijn, kunnen we de proefdruk laten drukken. Deze is gratis vanaf een afname van 50 kaarten.
Het is mogelijk om de enveloppen al eerder te ontvangen zodat je die alvast kan schrijven.
Na de proefdruk doen we eventueel nog wat laatste aanpassingen en dan is het tijd om de kaarten te laten drukken en versturen!

 

De prijzen van onze gepersonaliseerde trouwkaarten liggen gemiddeld tussen de €3 en €5. 
Hier zitten verschillende ontwerpen (inclusief een bestand met lettertypes), een gratis proefdruk (vanaf 50 kaarten) en de enveloppen bij in. 

Het gesprek is vrijblijvend, maar wanneer we aan de slag mogen met het ontwerpen en jullie nemen de kaarten uiteindelijk niet bij ons af, dan brengen we €50 voor de ontwerpkosten in rekening. Als je de kaarten wel bij ons afneemt, komt dit bedrag uiteraard te vervallen. 

FullSizeRender 463.jpg
IMG_0936.jpg

2. Standaard ontwerpen

We hebben een aantal leuke ontwerpen die je direct vanaf de site kan bestellen. Het werkt heel simpel. Je kiest je favoriete kaartje uit, voert de gegevens in en dan zorgen wij dat de kaarten zo snel mogelijk bij jullie op de mat liggen. Doorgaans zijn de kaarten tussen de 2 en 5 dagen onderweg Uiteraard zijn wij wel afhankelijk van het postorderbedrijf, feestdagen, openingstijden van de drukker etc.  

Het is niet mogelijk om aan de standaard ontwerpen grote aanpassingen te doen (denk aan illustraties of papiersoorten). Mocht je dat willen, dan raden we je aan om te gaan voor een gepersonaliseerde kaart. Kleine aanpassingen doen we gratis voor je! 

Mocht je van te voren een proefdruk willen, dan betaal je hiervoor €10. Deze kan je apart afrekenen en staat als product op de pagina. Je ontvangt dan eerst een digitale versie en na akkoord sturen we binnen 3 werkdagen de proefdruk naar je op. Het is dus niet nodig om spoedverzendkosten af te rekenen.
Mocht je €10 te prijzig vinden, dan kan je ook een digitale versie afnemen. Hiervoor betaal je €3.


Sommige letters zijn in bepaalde lettertypes minder mooi. Mocht je jullie namen in verschillende lettertypes willen zien, dan kan je voor €2 een bestand met 20 lettertypes kopen. Deze ontvang je binnen een werkdag in je mailbox.

De prijzen van de standaard ontwerpen staan benoemd bij de kaart. Enveloppen en sluitstickers zijn apart te bestellen. 
 

Lijkt het jullie leuk om een afspraak met ons te maken? Laat het dan hieronder even weten. We zullen je een aantal data sturen. 

Heb je nog andere vragen over de trouwkaarten? Vul dan onderstaand contactformulier in. 

Sanne en Maarten
bottom of page