top of page
Logo png.png

We kunnen onszelf wel apart aan jullie voorstellen, maar omdat we (op ons uiterlijk na) zowat identiek zijn, stellen we ons tegelijk aan jullie voor.

Wij zijn Lyan en Annelies. Twee vriendinnen, tantes van elkaars kinderen (ja, daar moest je even over nadenken he? We zijn namelijk ook schoonzusjes) en we zijn ook nog eens allebei juf. Daarnaast hebben we ook nog een heleboel kleinere overeenkomsten. Zo delen we onze liefde voor leuke spulletjes, houden we van lekker eten, mooie plaatjes, bloemen, vers beddengoed, toastjes met brie, lekkere theetjes, kaartjes versturen en ontvangen, rosé, kletsen, de kleur roze (wij spreken dit allebei uit als ‘roors’) en hebben we een overgevoelige neus (ja echt, wij ruiken álles).

 

We vinden het altijd heel erg suf klinken, maar het begon allemaal toch echt met een zelfgemaakt kaartje van Lyan die op de deurmat viel bij Annelies (ja echt, hij was volgeplakt met gekleurd washitape en wat gekrabbel wat op handlettering moest lijken). Al snel daarna ontstond het idee om zelf kaartjes te maken en die te verkopen. In 2015 startten we met Lievigheidje. Tot onze grote verbazing kregen we direct dezelfde dag al een aanvraag voor een geboortekaartje. Dat gaf ons een enorme boost!

Ondertussen kunnen we al heel veel meer en hebben we de washitape de deur uit gedaan. We hebben onze collectie uitgebreid en proberen steeds weer met nieuwe producten en ontwerpen voor jullie te komen. 

Naast het ontwerpen van kaarten hebben we ook een liefde voor interieur daarom vind je naast onze geboorte-, trouw- en wenskaarten ook een klein assortiment met woonartikelen, helemaal in Lievigheidjestijl. 


Wil je ergens meer informatie over, stuur ons dat gerust een berichtje. We denken graag met je mee!

 

 

Liefs,

Untitled_Artwork 497.png
Untitled_Artwork 496.png
Untitled_Artwork 494.png
Untitled_Artwork 493.png
Untitled_Artwork 495.png
Untitled_Artwork 498.png
Untitled_Artwork 499.png
Untitled_Artwork 500.png
Untitled_Artwork 501.png
Untitled_Artwork 496.png
Untitled_Artwork 492.png
bottom of page