top of page
Schermafbeelding 2020-10-11 om 13.08.32.

Over ons

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website.

Misschien vind je het wel leuk om meer te weten te komen over de gezichten achter Lievigheidje. Blijf dan lekker lezen. Zo niet, scroll dan maar gewoon door.

We kunnen onszelf wel apart aan jullie voorstellen, maar omdat we (op ons uiterlijk na) zowat identiek zijn, stellen we ons tegelijk aan jullie voor.

Wij zijn Lyan en Annelies. Twee vriendinnen, schoonzusjes en we zijn ook nog eens allebei juf. Daarnaast hebben we ook nog een heleboel kleinere overeenkomsten. Zo delen we onze liefde voor leuke spulletjes, houden we van lekker eten, mooie plaatjes, bloemen, vers beddengoed, toastjes met brie, lekkere theetjes, kaartjes versturen en ontvangen, rosé, kletsen, de kleur roze (wij spreken dit allebei uit als ‘roors’) en hebben we een overgevoelige neus (ja echt, wij ruiken álles).

 

We vinden het altijd heel erg suf klinken, maar het begon allemaal toch echt met een zelfgemaakt kaartje van Lyan die op de deurmat viel bij Annelies (ja echt, hij was volgeplakt met gekleurd washitape en wat gekrabbel wat op handlettering moest lijken). Al snel daarna ontstond het idee om zelf kaartjes te maken en die te verkopen. In 2015 startten we met Lievigheidje. Tot onze grote verbazing kregen we direct dezelfde dag al een aanvraag voor een geboortekaartje. Dat gaf ons een enorme boost!

Ondertussen kunnen we al heel veel meer en hebben we de washitape de deur uit gedaan. We hebben onze collectie uitgebreid en proberen steeds weer met nieuwe producten voor jullie te komen. 

 

Naast ons standaard assortiment vinden we het ook erg leuk om producten voor jullie te personaliseren of op maat te maken. Denk hierbij aan geboorte- en trouwkaarten, maar ook aan stofjes en naambandjes. 
Wil je ergens meer informatie over, stuur ons dat gerust een berichtje. We denken graag met je mee!

 

 

Liefs,

Lyan en Annelies

Untitled_Artwork 6.png
Untitled_Artwork 98.png
Untitled_Artwork 100.png
bottom of page