top of page
FullSizeRender 758.jpg

Zo werken wij

Leuk dat je interesse hebt in onze geboortekaartjes.

We hebben twee wegen die je kan bewandelen om jullie geboortekaartje door ons te laten maken.

 

1. Gepersonaliseerde kaarten

We plannen samen een afspraak (online of fysiek) om te kijken naar jullie wensen. Tijdens het gesprek laten jullie onder het genot van een kopje koffie of thee kennis maken met verschillende papiersoorten, formaten, kleuren en extra opties. Denk hierbij aan adreslabels, sluitstickers en geboorteborden. Zodra we een goed beeld hebben van jullie wensen gaan wij aan de slag met jullie kaartje. Doorgaans ontvang je binnen twee weken de eerste ontwerpen. Aan deze ontwerpen kan nog van alles aangepast worden. Als jullie tevreden zijn, laten we de proefdruk drukken. 
Samen met de proefdruk ontvang je de enveloppen zodat je die alvast kan schrijven in je verlof.
Na de proefdruk doen we eventueel nog wat laatste aanpassingen en dan is het wachten op de baby!

 

De prijzen van onze gepersonaliseerde geboortekaartjes liggen gemiddeld tussen de €3,25 en €5. 
Hier zitten verschillende ontwerpen (inclusief een bestand met lettertypes), een gratis proefdruk (vanaf 50 kaarten) en de enveloppen bij in. 

Het gesprek is vrijblijvend, maar wanneer we aan de slag mogen met het ontwerpen en jullie nemen de kaarten uiteindelijk niet bij ons af, dan brengen we €50 voor de ontwerpkosten in rekening. Als je de kaarten wel bij ons afneemt, komt dit bedrag uiteraard te vervallen. 

FullSizeRender 761.jpg
IMG_0737_edited.jpg

2. Standaard ontwerpen

We hebben een aantal leuke ontwerpen die je direct vanaf de site kan bestellen. Het werkt heel simpel. Je kiest je favoriete kaartje uit, voert de gegevens in en dan zorgen wij dat de kaarten zo snel mogelijk bij jullie op de mat liggen. Doorgaans zijn de kaarten tussen de 2 en 5 dagen onderweg Uiteraard zijn wij wel afhankelijk het postorderbedrijf, feestdagen, openingstijden van de drukker etc.  

Het is niet mogelijk om aan de standaard ontwerpen grote aanpassingen te doen (denk aan illustraties of papiersoorten). Mocht je dat willen, dan raden we je aan om te gaan voor een gepersonaliseerde kaart. Kleine aanpassingen doen we gratis voor je! 

Mocht je van te voren een proefdruk willen, dan betaal je hiervoor €10.

Je ontvangt dan eerst een digitale versie en na akkoord sturen we binnen 3 werkdagen de proefdruk naar je op. Het is dus niet nodig om spoedverzendkosten af te rekenen.
Mocht je €10 te prijzig vinden, dan kan je ook een digitale versie afnemen. Hiervoor betaal je €3.


Sommige letters zijn in bepaalde lettertypes minder mooi. Mocht je de naam van jullie kindje in verschillende lettertypes willen zien, dan kan je voor €2 een bestand met 20 lettertypes kopen. Deze ontvang je binnen 24 uur in je mailbox.

 

Alle geboortekaartjes zijn te bestellen per tiental vanaf 50 stuks.

De prijzen van de standaard ontwerpen staan benoemd bij de kaart. Enveloppen en sluitstickers zijn apart te bestellen. 
 

Lijkt het jullie leuk om een afspraak met ons te maken of wil je meer informatie? Laat het dan hieronder even weten.

FullSizeRender 762.jpg
bottom of page