FullSizeRender 337.jpg

Zo werken wij

Leuk dat je interesse hebt in onze geboortekaartjes.

We hebben twee wegen die je kan bewandelen om jullie geboortekaartje door ons te laten maken.

 

1. Gepersonaliseerde kaarten

We plannen samen een afspraak (online of fysiek) om te kijken naar jullie wensen. Tijdens het gesprek laten jullie onder het genot van een kopje koffie of thee kennis maken met verschillende papiersoorten, formaten, kleuren en extra opties. Denk hierbij aan adreslabels, sluitstickers en geboorteborden. Zodra we een goed beeld hebben van jullie wensen gaan wij aan de slag met jullie kaartje. Doorgaans ontvang je binnen twee weken de eerste ontwerpen. Aan deze ontwerpen kan nog van alles aangepast worden. Als jullie tevreden zijn, laten we de proefdruk drukken. Deze is gratis vanaf 50 kaarten. 
Samen met de proefdruk ontvang je de enveloppen zodat je die alvast kan schrijven in je verlof.
Na de proefdruk doen we eventueel nog wat laatste aanpassingen en dan is het wachten op de baby!

 

De prijzen van onze gepersonaliseerde geboortekaartjes liggen gemiddeld tussen de €3,00 en €3,75. 
Hier zitten verschillende ontwerpen (inclusief een bestand met lettertypes), een gratis proefdruk (vanaf 50 kaarten) en de enveloppen bij in. 

IMG_7228.jpg
FullSizeRender 336.jpg

2. Standaard ontwerpen

We hebben een aantal leuke ontwerpen die je direct vanaf de site kan bestellen. Het werkt heel simpel. Je kiest je favoriete kaartje uit, voert de gegevens in en dan zorgen wij dat de kaarten zo snel mogelijk bij jullie op de mat liggen. Doorgaans zijn de kaarten tussen de 2 en 5 dagen onderweg Uiteraard zijn wij wel afhankelijk het postorderbedrijf, feestdagen, openingstijden van de drukker etc.  

Het is niet mogelijk om aan de standaard ontwerpen grote aanpassingen te doen (denk aan illustraties of papiersoorten). Mocht je dat willen, dan raden we je aan om te gaan voor een gepersonaliseerde kaart. Kleine aanpassingen doen we gratis voor je! 

Mocht je van te voren een proefdruk willen, dan betaal je hiervoor 16 euro. Deze kan je apart afrekenen en staat als product op de pagina. Mocht je dit te prijzig vinden, dan kan je altijd onze wenskaarten bestellen want die zijn op hetzelfde papier gedrukt als de standaard geboortekaarten.


Sommige letters zijn in bepaalde lettertypes minder mooi. Mocht je de naam van jullie kindje in verschillende lettertypes willen zien, dan kan je voor 2 euro een bestand met 20 lettertypes kopen. Deze ontvang je binnen 24 uur in je mailbox.

 

Alle geboortekaartjes zijn te bestellen per tiental vanaf 50 stuks.

De prijzen van de standaard ontwerpen staan benoemd bij de kaart. Hierbij zitten de enveloppen inbegrepen.
 

Lijkt het jullie leuk om een afspraak met ons te maken? Laat het dan hieronder even weten. We zullen je een aantal data sturen. 

Heb je nog andere vragen over de geboortekaartjes? Vul dan onderstaand contactformulier in. 

IMG_6107.jpg